Таверна "Irene"

Таверна "Irene", е открита през 2000 година от Костас Мелисопулис, който е собственик до сега. Благодарение на своя опит и неговия изключителен екип, ще бъдете посрещнати в приятна и непринудена атмосфера, където ще имате възможност да ви сервират на най-добрата храна за всички вкусове, (включитено и вегетарианска ), да пиете домашни вина или традиционните напитки узо или ципоро, домашно приготвени или от различни региони на Гърция.
Разположен на брега на морето, ние Ви каним да опитате морски дарове (скариди, калмари, миди, октоподи), пресни риби, (Костас също е рибар), или невероятни морски дарове и рибни плочи за двама души, наричат се "микс риба". За тези, които са предпочитат месо, се сервира агнешко, свинско, телешко, пилешко месо, както и известната плоча за двама души, на име "миск грил". Също така, се предлагат аперитиви, традиционно гръцко сирене на скара, пържени или Саганаки (сирене на фурна), всички видове сезонни салати, мариновани и пушени малки риби, или можете да вземете от всичко по малко за да стане добре познатото "мезе".
Най-накрая, но не на последно място, да споменем, че тук работи майката на Костатс, Елени, която всеки ден, ще се готви за вас чудесна традиционна храна. Като например - Клефтико, агнешко задушено, мусака, Сталифадо - ястие от говеждо, в доматен сос с лук, soutsoukakia smirneika - кюфтенца в доматен сос във фурна, агнешко и козе на фурна, Папуцаки - пълнени патладжани, и много други можете да намерите всеки ден от нашето дневно меню.
Можете също така да хвърлите един поглед върху секцията "меню", където са публикувани няколко снимки на храната ни. Преобладаващ цвят на таверна е зеления, което ни кара да мислим за живота, здравето, природата, енергията и не случайно цвета на очите на собственика, Костас Мелисопулис е зелен. Още, зелената шатра над масите на механата, зелените седалки, прекрасните цветя, които са около механата ще ви помогнат да познаете веднага Таверна Ирене.
Чакаме ви да се присъедините към нас в невероятна атмосфера, изпълнена с радост, усмихнати хора и невероятна храна.


Местоположение: Потос, остров Тасос, Гърция
Тел.: 0030 6946068794
email: melissopoulosnooy@gmail.com
Facebook: Taverna-Irene-Official
Места: 120
Разстояние до плажа: 0м.

Работно време: 9.00 до 24.00 h

Тел.: 0030 6946068794

email: melissopoulosnooy@gmail.com

Страница: https://www.tavernairene.com/

Специалитети

  • сталифадо
  • саганаки
  • кюфтенца в доматен сос
  • папуцаки
  • агнешко и козе на фурна
  • микс риба
  • видове риба
  • октопод
  • каламари
  • тиквички