Студиа и апартаменти "Lampos House" - 3 ключа

Апартамент с 3 спални и хол 2 етаж

Апартамент с 3 спални и хол 1 етаж

Студиа - бунгала за 2 души

Студиа и апартаменти " Lampos house " е семеен хотел разположен в началото на Вурвуру на спокойно и красиво място от 2000 квадратни метра сред много дървета и цветя и само на 70м от най-близкия пясъчен плаж.
Хотелът предлага различен тип настаняване.

Апартаменти тип C1 и C2:

Четворна тип С1
Четворният апартамент C1 се състои от две стаи с 1 двойно и 2 единични легла. Допълнително кухня и баня. В него могат да се настанят 4-ма души. На разположение има напълно оборудвана кухня с кафеварка, тостер, електрическа кана, фурна и голям хладилник с фризер. Също така банята е оборудвана със сешоар. Освен това има климатик, LED телевизор със сателитни канали и безплатен Wi-Fi.
Четворна тип С2
Четворният апартамент C2 се състои от две стаи с 1 двойно легло, 2 единични легла и диван. Допълнително кухня и баня. Може да настани 4-5 души. На разположение има напълно оборудвана кухня с кафеварка, тостер, електрическа кана, фурна и голям хладилник с фризер. Също така банята е оборудвана със сешоар. Освен това, климатик, LED телевизор със сателитни канали и безплатен Wi-Fi.

Апартамент с 6 легла тип B1


Шест-стайният апартамент B1 се намира на високия приземен етаж на втората сграда. Състои се от три отделни спални, с 4 единични легла и 1 двойно легло, голяма кухня с маса за хранене и две бани. Има и тераси отпред и отзад. На разположение e оборудвана кухня с кафеварка, тостер, електрическа кана, фурна и голям хладилник с фризер. Също така банята е оборудвана със сешоар. Освен това с климатик, LED телевизор със сателитни канали и безплатен Wi-Fi интернет.

Шест-спален апартамент тип В2

Шест-стайният апартамент B2 е на първия етаж на втората сграда. Състои се от три отделни спални, с 6 единични легла, голяма кухня с маса за хранене и две бани. Има и тераси отпред и отзад. На разположение има напълно оборудвана кухня с кафе-чайник, тостер, електрическа кана, фурна и голям хладилник с фризер. Също така банята е оборудвана със сешоар. Освен това, климатик, LED телевизор със сателитни канали и безплатен Wi-Fi.

Тройно студио тип A2

Тройното студио А2 е стая с три единични легла, кухня и спалня, като в нея могат да се настанят 3-ма души. Има напълно оборудвана кухня с кафеварка, тостер, електрическа кана, фурна и малък хладилник с малък фризер. Също така банята е оборудвана със сешоар. Освен това, климатик, LED телевизор със сателитни канали и безплатен Wi-Fi.

Двойно студио тип A1

Двойното студио А1 се състои от стая с двойно легло, кухня и баня, а в нея могат да се настанят 2-ма души. Кухнята е напълно оборудвана. Също така банята е оборудвана със сешоар. Стаята има, климатик, LED телевизор със сателитни канали и безплатен Wi-Fi

Местоположение: Вурвуру, Ситония, Халкидики, Гърция
Апартаменти/студиа: 12
Разстояние до плажа: 150м.
Разстояние до центъра: 400м.

Оферти директно от собственика

Май Юни Юли Август Септември
Специална оферта Цените зависят от периода и продължителността на престоя.
Направете директно запитване към Студиа "Lampos House, за да получите специална оферта.
Студио за двама -€ -€ -€ -€ -€
Студио за трима -€ -€ -€ -€ -€
Апартамент за четирима -€ -€ -€ -€ -€
Апартамент за 8 души -€ -€ -€ -€ -€

Цени от: 35 - 70 €

Получете най-добрата цена за вашата почивка в Гърция, направете директно запитване.

Директно запитване
Потвърждение за резервация

Удобства в стаите

  • семейни стаи
  • климатик
  • оборудвана кухня
  • тераса
  • сателитна телевизия
  • WiFi интернет
  • хладилник

Удобства в комплекса

  • паркинг
  • детска площадка
  • барбекю