Студиа и апартаменти "Villa Joanna" - 3 ключа

Вила "Joanna" се намира на 1км. преди Никити и се състои от 5 апартамента и 3 студиа, като един апартамент се намира в метаморфоси на 5 км. преди Никити.
No. 1 (Студио): (1 спалня, 2 легла плюс 1 легло в кухнята)
За 2-3 гости
Студиото се намира на партерния етаж и разполага с една спалня с две единични легла, допълнително единично легло в кухнята, напълно оборудвана кухня, голям хладилник, прибори за готвене, чинии и прибори за хранене, електрическа кухня, фурна, телевизор, баня (душ) с кабина, WC, 24h топла вода), сешоар, климатик (в центъра на апартамента), маса и столове на балкона на партерния етаж с изглед към градината.
No. 2 (Апартамент)(2 спални, 5 легла)

За 4-5 гости
Апартаментът се намира на партерния етаж и разполага с две спални с по две легла, допълнително единично легло в една спалня, напълно оборудвана кухня, голям хладилник, прибори за готвене, чинии и прибори за хранене, електрическа кухня, фурна, телевизор, баня (душ) с кабина, WC, 24h топла вода), сешоар, климатик (в центъра на апартамента), маса и столове на балкона на партерния етаж с изглед към градината.
No. 3 (Апартамент-дублекс): (2 спални, 5 легла)
За 4-5 гости Апартаментът се намира на партерния етаж и разполага с две спални с по две легла, допълнително единично легло в една спалня, напълно оборудвана кухня, голям хладилник, прибори за готвене, чинии и прибори за хранене, електрическа кухня, фурна, телевизор, баня (душ) с кабина, WC, 24h топла вода), сешоар, климатик (в центъра на апартамента), маса и столове на балкона на партерния етаж с изглед към градината.

No. 4 (Апартамент): (2 спални, 4 легла плюс 1 легло в кухнята)
За 4-5 гости
Апартаментът се намира на първи етаж и разполага с две спални с по две единични легла, допълнително единично легло в кухнята, напълно оборудвана кухня, голям хладилник, прибори за готвене, чинии и прибори за хранене, електрическа кухня, фурна, сателитна телевизия, баня (душ с кабина, WC, 24h топла вода), сешоар, климатик (в центъра на апартамента), самостоятелен балкон с маса и столове и с много красива гледка към градината.

No. 5 (Апартамент): (2 спални, 4 легла плюс 1 легло в кухнята)
За 4-5 гости
Апартаментът се намира на втори етаж, разполага с две спални с по две единични легла, допълнително единично легло в кухнята, напълно оборудвана кухня, голям хладилник, прибори за готвене, чинии и прибори за хранене, електрическа кухня, печка, сателитна телевизия, баня ( душ с кабина, WC, 24ч. топла вода), сешоар, климатик (в центъра на апартамента), самостоятелен балкон с маса и столове и с много красива гледка към градината и морето.

No. 6 (Студио): (1 стая, 3 легла)
За 2-3 гости Студиото се намира на партерния етаж, в отделна стая от основната сграда, в района на Вила Йоанна. Разполага със спалня с три легла, напълно оборудвана кухня, голям хладилник, прибори за готвене, чинии и прибори за хранене, електрическа кухня, печка, сателитна телевизия, баня (душ / WC, 24h топла вода), сешоар, климатик и маса и столове самостоятелен балкон на партерния етаж с изглед към градината.

No. 7 (Студио): (1 стая, 2 легла)
За 2-ма души Студиото се намира на партерния етаж, в близост до бар-зоната, в отделна стая от основната сграда, в района на Вила Йоанна. Разполага със спалня с две единични легла, напълно оборудван кухненски бокс, хладилник, прибори за готвене, чинии и прибори за хранене, сателитна телевизия, баня (душ / WC, 24 часа топла вода), сешоар, климатик, маса и столове на самостоятелен балкон на приземния етаж с изглед към градината.
No. 8 (Апартамент): в "House Ioanna" в Метаморфози, Халкидики

(2 спални, 5 легла) За 4-5 души
Апартаментът се намира на трети етаж (на тавана) на самостоятелна сграда (Къща Йоанна) в Метаморфоси. Разполага с две спални с по две единични легла, две единични легла в едната спалня, напълно оборудвана кухня, голям хладилник, прибори за готвене, чинии и прибори за хранене, телевизор, баня (тоалетна, душ, 24ч топла вода), сешоар, климатик и балкон с маса и столове и с много красива гледка към цялото село, плажовете на Ситония и морето.
Позиция на House Ioanna в Google Earth: 40.229873,23.602436.

Удобства на вила "Ioanna"

Villa Ioanna facilities: Смяна на спално бельо и хавлии всяка седмица, безплатен Wi-Fi интернет в района на Вила Йоанна, ограден район, голяма градина, площадка за игра, частен паркинг, барбекю (с маси, столове, дърва).

Местопложение на вила "Ioanna"

Вилата се намира на: 300 м. от плажа и на 1000 м. от Никити.
Позиция на Вила Йоанна в Google Earth: 40.227367,23.653994
"House Ioanna" в Метаморфоси се намира в центъра на селото, и на 200м. от плажа в близост има кафенета, магазини и супермаркет. Апартамента има морска гледка. House Ioanna facilities: change of bed sheets and towels weekly, Wi-Fi internet free in the around area of House Ioanna, special view to the sea.
Метаморфоси е село близо до морето, което се намира в началото на Ситония в Халкидики.

Условия за резервация и плащане

Таксите са включени в посочената цена.
Авансовото плащане може да се извърши чрез нашата сметка в Western Union.
Плащането трябва да бъде предплатено до 30% от общия размер.
Останалата сума се заплаща при пристигане.
Възможните разходи за транспорт се заплащат от клиента.
Ще Ви изпратя допълнителни подробности, в случай че проявите интерес към резервацията.

Политика за анулиране:


Отношенията между гости и хотелиери се уреждат от гръцкия Закон 1652 / 30-10-1986 (член N.8).

Отсядане:

Настаняване: след 12:00 часа. / Напускане: до 12:00 часа.
В случай на наличност, гостите, които желаят да запазят стаята до 18:00 часа, се таксуват 50% от цената на стаята. В случай на престой след 18:00 часа се заплаща пълната дневна цена.

Местоположение: Никити, Ситония, Халкидики, Гърция
Разстояние до плажа: 300м
Разстояние до центъра: 1000м.
работи: от април - октомври

Май Юни 01 - 10.07 11.07 - 31.08 Септември
Специална оферта Цените зависят от периода и продължителността на престоя.
Направете директно запитване към студиа и апартаменти "Villa Joanna", за да получите специална оферта.
Студио за 2 души 26€ 33€ 40€ 45€ 33€
Студио за 3 души 30€ 36€ 45€ 50€ 38€
Апартамент за 4, 5 души 39€ 45€ 67€ 78€ 56€

Апартамент: 26 - 78 €

Получете най-добрата цена за вашата почивка в Гърция, направете директно запитване.

Директно запитване

Удобства в стаите

  • климатик
  • оборудвана кухня
  • тераса
  • сателитна телевизия
  • WiFi интернет
  • хладилник

Удобства в комплекса

  • паркинг
  • детска площадка
  • барбекю