Thalatta kalamitsi village camp отвори врати през 2006 год. и е рожба на любовта и творческия усет на неговите създатели. Предлага услуги за алтернативна форма на почивка, които отразяват и усилват неразривната връзка на човека с природата.
Районът, в който е разположен къмпингът, се намира в най-южния край на Ситония на Халкидическия полуостров и се откроява с неописуемата си природна красота.
"Thalatta kalamitsi village camp" представлява значима екосистема, която е включена в европейската програма за защита на обекти с уникална природна красота (NATURA 2000).
Безкрайното синьо на хоризонта и покрития с идеално чист златист пясък плаж, изумрудената морска вода и удивителните скалисти заливчета, превръщат района в идеална дестинация за почивка, плуване, морски спортове и проучвания.
Пищната растителност и обширните зелени площи са подходящи за пътешествия, разходки или тжокинг, а закътаните местенца пленяват летуващите, които искат да се отпуснат и усамотят.
Съвременен ресторант на самообслужване с традиционна гръцка кухня, истински домашно приготвени ястия, сготвени с автентични аромати от традиционната ни зеленчукова градина; скара; аператив с меню, в което се съчетават автентичността на аромата и на вкуса с традиционния и изпитан начин на приготвяне на храната , което придава идентичност на кухнята, чиито основни елементи са насладата, гастрономическите ястия и домашно приготвената храна; снек бар; пицария, в която пиците се приготвят в дървена пещ; бар на плажа; супермаркет; автоминимаркет (денонощен); магазин за тютюневи изделия; магазин за сувенири и занаятчийски изделия, и интернет кафе допълват инфраструктурата на thalatta kalamitsi village camp в сферата на забавленията, развлеченията и безупречното обслужване.
Пътешествия в страната на музиката с концерти и партита, свежи удоволствия и музикални празненства са акцентът на летните събития, предлагани на летовниците, който допринасят за отличното им настроение.
Отлично организирани спортни площадки, футболни и баскетболни игрища, плажен волейбол, тенис кортове, оборудвана фитнес зала, голям басейн, сауна и детска площадка са на разположение ежедневно на всички туристи. Те превръщат "Thalatta kalamitsi village camp" в уникална лятна дестинация и поле на действие, за спорт и развлечение. Морски и екстремни спортове, гмуркане, кану, джет-ски и с дигитален монитор за изследване на морското дъно, поддържат интереса на туристите, спомагат за разтоварването им и повишават настроението им.
За всяко спортно занимание са подсигурени специално обучени инструктори, които наблюдават и насочват посетителите, които се интересуват и желаят да участват.
Под знака на забавлението и с крайна цел добиването на знания в рамките на дейностите на "Thalatta kalamitsi village camp" се включва и «THALATTOPAIDA KID’S FUN CLUB ». Една новаторска програма за детски творчески занимания с широк отклик и одобрение. Чрез всекидневния контакт с множество възможности ( лагерни, отборни и традиционни игри, театрални игри, спорти игри и походи) малките летовници се наслаждават на почивката, като изразходват енергията си и се изявяват творчески. "Thalatta kalamitsi village camp" се развива под знака на обществената отговорност с една система от ценности, цели и дейности, които обхващат изцяло дейността му.
Качество, страст и желание за живот, екологична политика, тясно свързани с цел развитието на една балансирана връзка между човека и природата, са някои от ценностите, които определят дейността и развитието му.
Екологичната политика на thalatta kalamitsi village camp завършва с отглеждане на зеленчукова градина и отглеждане на биологични продукти като зеленчуци, птиче месо и яйца, без употреба на химически синтетични торове и антибиотици, които се използват изключително в заведенията за хранене и са на разположение само на летовниците и на посетителите. Освен това ние рециклираме растителни отпадъци (превръщат се в тор), които поддържат естествения баланс и плодородието на почвата и допринасят за позитивното развитие на целия къмпинг.
НАСТАНЯВАНЕ
Тhalatta kalamitsi village camp се опитва чрез условията, които предлага, да покрие всички нужди на алтернативния туризъм, от солидните жилища до малките палатки.
В среда с богата растителност, в сянката на гъсти горички ( от борове и вековни маслини), нашите гости могат да поставят свои собствени средства за къмпинг, или да изберат сред палатки и каравани, дървени колиби и мобилни къщи, които се предоставят от "Thalatta kalamitsi village camp".

Местоположение: Каламитци, Ситония, Халкидики, Гърция
Разстояние до плажа: 10м.
Разстояние до центъра: 150м.

Цени за 2016 виж тук
Май Юни Юли Август Септември
Цени за 2016 виж тук Цената зависи от сезона
Специална оферта

7 дневен ваканционен пакет през Май и Септември 2016:


1. Пакет за почивка за 4 души - Комфорт: Мобилна къща "lux sunroller" за 7 нощувки 350,00€
2. Пакет за почивка за 4 души - Природен: Дървена къща за 7 нощувки 245,00€
3. Пакет за почивка за 4 души - Вълна: каравана на брега за 7 нощувки 290,00€
4. Пакет за почивка за 2 души - Просто млади: обикновена каравана за 7 нощувки 90,00€
5. Пакет за почивка за 4 души - Моя лагер: твоя къмпинг означава (палатка, каравана или кемпър) снабдени с ток за 7 нощувки 90.00€

Забележка:

Горените пакети са валидни за времето от 01/05/16 до 31/05/16 & 20/09/16 до03/10/16.
Обикновенна каравана за 4 души 20 € -€ -€ 35 € -€
Каравана на плажа за 4 души 42 € -€ -€ 86 € -€

Цени от: 42 - 86 €

Получете най-добрата цена за вашата почивка в Гърция, направете директно запитване.

Директно запитване

Удобства в стаите

  • климатик
  • оборудвана кухня
  • сателитна телевизия
  • WiFi интернет
  • хладилник

Удобства в комплекса

  • паркинг
  • детска площадка
  • барбекю