Апартаменти "Tasos resort" - 2 ключа

Апартаменти "Tasos resort" е новопостроена вила с общо четири апартамента под наем и намира се в имот с площ от 4 кв. км. с борове, палми и маслини. Вилата е разположена между селата Ханиоти и Полихроно на полуостров Касандра, Халкидики, Гърция. Разстоянието от селищата е два километра. Пътят свързващ селата е равен, подходящ за разходки. В селата може да намерите всички видове магазини, като ресторанти, таверни, супермаркети, кафенета, барове и др.
Удобства в апартаментите:
Вилата, отдава под наем четири ваканционни апартамента. Апартаментите разполагат с една до три стаи, като всички се намират в приземния етаж.


Апартаментите са напълно оборудвани с климатик във всяка стая, сателитна телевизия, хладилник, електрическа кухня, бойлер и микровълнова печка. Гостите на вилата почистват сами със свобствени консумативи за почистване. Две перални машини също са на разположение за употреба.

Апартамент 1 - (50 см под нивото на земята)

1 стая, салон-кухня напълно оборудвана, баня, телевизор. Гледка към морето и градината. Побира до 5 човека.
Апартаментът се намира на 4 стъпки по-ниска от нивото на земята (градината) и стаи са малко по-ниски на височина от стандартните. Разполага с една стая, където има едно двойно легло и едно единично. В хола-кухня има един диван, който се разтяга и става на легло. В тази стая има място където може да се сложи един матрак, при необходимост. Всички стаи са с изглед към градината и морето.

Апартамент 2

3 стаи, 2 бани, салон, напълно оборудвана кухня, широка тераса с изградено барбекю, телевизия. Изглед към градината и морето. Побира до 9 лица. Разполага с една голяма веранда с барбекю. Апартаментът се състои от три стаи. Първата стая е с две легла с възможност за добавяне на трето легло за дете. Втората стая е с две легла. Третата стая е с две легла. В хола има два големи дивани, които могат да се разтегнат и стават на легла. Апартаментът разполага с две бани.

Апартамент 3

1 стая, салон-кухня напълно оборудвана, баня, балкон и допълнително пространство в страни на вила, телевизията. Побира до 4 човека. Този апартамент разполага с една стая с две легла, хол-кухня в едно помещение, където има на разположение две легла и една баня. Тези две помещения (стая и хол-кухня) са с изглед към външната страна на сградата. Апартаментът разполага с една тераса, с гледка към градината и морето.

Апартамент 4

2 стаи, 1 баня, хол, напълно оборудвана кухня, голяма тераса в страни на вилата с гледка към морето и градината, телевизор. Побира до 6 човека.

Имотът разполага с градина, детска площадка и външен душ. Външните помещения са обезопасени и идеални за игра на децата. Поради тази причина апартаменти са най-вече се наемат от семейства. Паркинг пространство, с дървета от 1200 кв. м., както и перална машина са на разположение на наемателите.

Местоположение: Ханиоти, Касандра, Халкидики, Гърция
апартаменти: 4
Разстояние до плажа: 50м.
Разстояние до центъра: 900м.

Май Юни Юли Август Септември
Специална оферта Цените зависят от периода и продължителността на престоя. Направете директно запитване към апартаменти "Tasos resort", за да получите специална оферта.
Апартамент за 4 души -€ -€ -€ -€ -€

Цени от: 40 - 90 €

Получете най-добрата цена за вашата почивка в Гърция, направете директно запитване.

Директно запитване

Удобства в стаите

 • семейни стаи
 • климатик
 • оборудвана кухня
 • тераса
 • гледка към морето
 • сателитна телевизия
 • WiFi интернет
 • хладилник

Удобства в комплекса

 • паркинг
 • детска площадка
 • барбекю
 • пералня